U bent hier

Home

Waarschuwingsbericht

Helaas, deze vacature is verlopen.
Ga naar Vacatures om de meest recente vacatures te zien.

Logopedist

Vacaturenummer:
1850.116/IV

Aantal uren per week:
32 uur per week

Doelgroep
De sector Lang Verblijf binnen de Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) levert langdurige woonzorg, begeleiding en behandeling aan cliënten met complexe epilepsie en aanverwante problematiek op de locaties Meer & Bosch en De Cruquiushoeve.
De zorgvraag van cliënten binnen SEIN Lang Verblijf is complex en bevindt zich naast de ingewikkelde epilepsie op het snijvlak van drie sectoren: de verstandelijke gehandicaptenzorg, de jeugdzorg en psychiatrie. Binnen SEIN wonen cliënten van alle leeftijden en alle verstandelijke niveaus.

Functie
Tot je taken behoren o.a. het verrichten van logopedisch onderzoek en je behandelt zowel kinderen als volwassenen. Je informeert cliënten, voorziet hen van inzicht, adviseert en begeleidt cliënten en het cliëntsysteem, werkt interdisciplinair samen en neemt deel aan overlegsituaties. Daarnaast participeer je in het het Slik Advies Team (SAT) en/of het Communicatie Advies Team (CAT).

Profiel
Je hebt een afgeronde HBO opleiding Logopedie en staat geregistreerd in het basiskwaliteitsregister.

Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en beschikt over uitstekende contactuele eigen-schappen. Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal. Werkervaring met neurologische stoornissen en/of mensen met een verstandelijke beperking is een pré.

Wij bieden
Als logopedist ben je ingedeeld in functiegroep 55 (conform de CAO-ziekenhuizen), maximaal € 3.917,- bruto per maand bij een volledig dienstverband en zowel een eindejaarsuitkering als een vakantietoeslag van 8,33%. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de intentie tot vaste aanstelling.

Sollicitatie
Je motivatiebrief en je curriculum vitae zien we graag tegemoet voor 1 januari 2019 via de link 'direct solliciteren' op onze website www.sein.nl Vermeld hierbij het vacaturenummer 1850.116/IV. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

...
Bedrijfsnaam:
Plaats:
Type dienstverband:
Part-time
Type werkgever:
Instelling / Stichting
Vacature verloopt op:
vrijdag, januari 11, 2019